O NAMA


O poduzeću

Procesna oprema d.o.o. osnovana je 1998. godine kao novo poduzeće udruživanjem privatnog kapitala i stručnog znanja zaposlenika nekadašnje INA-Specijalne opreme, poduzeća koje je nastavilo tradiciju proizvodnje i programa poduzeća INA-Projekt i Industroprojekt.

Poduzeće je optimalno organizirano s primjerenim brojem zaposlenih, tržišno orijentirano, s osnovnim ciljem razvijanja djelatnosti i poslova temeljenih na tradiciji i iskustvu stručnjaka i radnika spomenutih poduzeća te zadovoljavanju potreba tržišta i korisnika usluga koja su ta poduzeća stvorila djelujući uspješno niz godina.

Za pregled ovog sadržaja potreban Vam je Adobe Flash Player.
Djelatnost

U svom sjedištu u CMP Savica Šanci, Majstorska 11 u Zagrebu poduzeće Procesna oprema d.o.o. ima pogon lake strojne obrade, montažu opreme i uređaja, servisnu i ispitnu stanicu te Upravu poduzeća. Radom na suvremenim strojevima i opremi, u mogućnosti smo udovoljiti i najvišim standardima, kako u suradnji s brojnim postojećim partnerima, tako u budućnosti i s novim.

Osnovna djelatnosti Procesne opreme d.o.o. su proizvodnja i razvoj  opreme za naftnu, plinsku i petrokemijsku industriju i energetske objekte, pružanje servisnih usluga, održavanje opreme, vlastite i drugih proizvođača, te pružanje usluga ispitivanja i certificiranja sigurnosne, regulacijske i mjerne opreme.PROFIL TVRTKE:

1. Naziv tvrtke:
- skraćeni naziv:
2. Adresa poduzeća: 
3. MBS:
4. MB:
5. OIB:
6. Banka:
7. Poslovni račun:
8. Temeljni kapital:
9. Pravni oblik:
10. Članovi uprave:

11. Osnovano godine:
PROCESNA OPREMA d.o.o., za proizvodnju, trgovinu i usluge
PROCESNA OPREMA d.o.o.
CMP Savica Šanci, Majstorska 11, Zagreb
080241615
01384945
82552676073
Zagrebačka banka
2360000-1101734296
50.000 kn, uplaćen u cijelosti
društvo s ograničenom odgovornošću
MARIJAN POSAVEC, magistar inženjer strojarstva
-direktor i vlasnik, zastupa društvo pojedinačno i samostalno
1998.